Η επιτυχημένη παραγωγή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει τον Φεβρουάριο στο Θέατρο Ολύμπια για έξι παραστάσεις σε νέα εκδοχή με προσθήκη νέων μουσικών θεμάτων της Ελένης Καραΐνδρου.

To έργο "Ταξίδι στην Αιωνιότητα", βασισμένο στις μουσικές που έντυσαν τις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου παρουσιάζεται σε μουσική διεύθυνση Μίλτου Λογιάδη και Αναστάσιου Συμεωνίδη και χορογραφία Ρενάτο Τζανέλλα.

Μετά τις περσινές παραστάσεις στο θέατρο Ολύμπια, η παραγωγή ταξίδεψε με τεράστια επιτυχία σε Σύρο, Λευκάδα και Θεσσαλονίκη, ενώ πριν λίγες μέρες, στις 8 Ιανουαρίου, το Μπαλέτο της ΕΛΣ παρουσίασε αποσπάσματα από το Ταξίδι στην αιωνιότητα, στην Επίσημη Έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης έχει σχεδιάσει η Κατερίνα Αγγελοπούλου, κόρη του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η οποία έχει εργαστεί ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος σε ταινίες μικρού μήκους, στο θέατρο και στην όπερα. 

Την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Μίλτος Λογιάδης, και ο ανερχόμενος Αναστάσιος Συμεωνίδης. 

Παραστάσεις έως 09/02/2014