Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Φεβρουαρίου)

Κριός

Εντελώς αντιφατική θα είναι η σημερινή ημέρα για εσένα, φίλε Κριέ, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και να προκαλεί αρκετές ανατροπές σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σου. Θα υπάρξουν δυσκολίες επικοινωνίας, αλλά και κίνδυνος ατυχημάτων. Ωστόσο το πλανητικό σκηνικό είναι καλό, για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Ταύρος

Εσύ που είσαι Ταύρος, σήμερα πρέπει σήμερα να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία των Ιχθύων. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Προσπάθησε να διώξεις την πίεση που αισθάνεσαι, γιατί θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν σε συμφέρουν.

Δίδυ​μοι

Έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αγαπητέ Δίδυμε, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Επειδή ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.

Καρκίνος

Κάποιες αλλαγές στην ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, σου φέρνουν σήμερα εύνοια και άνοδο. Θα βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και θα έχεις δίπλα σου άτομα, που σε στηρίζουν και σε εκτιμούν χωρίς να περιμένουν κάτι από εσένα. Σταμάτα λοιπόν να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς και εκτίμησε τα καλά που σου προσφέρει η Σελήνη σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου.

Λέων

Εντάσεις και προβλήματα που έρχονται ουρανοκατέβατα σε περιμένουν σήμερα, αγαπητέ Λέων, με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων. Οι σχέσεις σου δεν πηγαίνουν καλά και πρέπει επειγόντως να ανακαλύψεις τρόπους, είτε να τις φτιάξεις είτε να τις διαλύσεις. Άκουσε την γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Ίσως είναι πιο αντικειμενικοί και σε βγάλουν από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεσαι.

Παρ​θένος

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα ίσως νιώθεις ένταση και νεύρα, εξαιτίας της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Πρόσεξε λίγο τον εκνευρισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Θα υπάρξουν πιθανές παγίδες σε νέες συμφωνίες και θα πρέπει να έχεις εξετάσει καλά όλες τις λεπτομέρειες, προτού τις κλείσεις.

Ζυγός

Προχώρα σήμερα με τη λογική και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, αγαπητέ Ζυγέ, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Με τον Ερμή να ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν, μόνο αν τα προφυλάξεις. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδείξεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Προσοχή σε θέματα τελικών αποφάσεων, όσον αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια.

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου, αγαπητέ Τοξότη. Επίσης πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά τώρα, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Είσαι στην αναμονή και περιμένεις κάποιες εξελίξεις από ενέργειες που έχεις κάνει στο παρελθόν, αγαπητέ Αιγόκερε. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις, που μπορεί να προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθείς, από σήμερα και στο εξής. Πέρνα το βράδυ με την οικογένειά σου και μίλα μαζί τους για τις ανησυχίες σου. Θα αισθανθείς καλύτερα.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώθεις αρκετά πιεσμένος από καταστάσεις και άτομα που σε ταλαιπωρούν και δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις ευκαιρίες να ξεπεράσεις και να πετύχεις αυτά που αναζητάς στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί μόνο να κινηθείς σωστά και προγραμματισμένα. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς όμως να σε πιέζουν.

Ιχθείς

Ξαφνικά γεγονότα θα σε ανησυχήσουν σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και ίσως σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία στην ζωή σου, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου. Από τη μία ένα πρόσωπο της οικογένειας σου θα σου εκμυστηρευτεί κάτι που θα σε ξαφνιάσει, σχετικό με συγγενικό σας πρόσωπο, από την άλλη κάποιος από τους συναδέλφους σου μπορεί να σε προδώσει για να διασφαλίσει την δική του θέση. Φρόντισε να ακολουθήσεις την διπλωματική οδό.

TAGS