current views are: 1

7 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση17:02

Το «Κέικ» στο Εθνικό έχει ολοκληρωμένη διανομή

Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη με τους: Μίνα Αδαμάκη, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Λαέρτη Μαλκότση και Μάξιμο Μουμούρη.

Δημοσίευση 17:02’
αρθρο-newpost

Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη με τους: Μίνα Αδαμάκη, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Λαέρτη Μαλκότση και Μάξιμο Μουμούρη.

Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη με τους: Μίνα Αδαμάκη, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Λαέρτη Μαλκότση και Μάξιμο Μουμούρη.

Ξεκίνησαν οι πρόβες για το έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη που τιτλοφορείται «Κέικ» και θα ανέβει στα τέλη Απριλίου στη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πέτρος Φιλιππίδης, που έχει ολοκληρωμένη πια τη διανομή. Πρωταγωνιστεί η Μίνα Αδαμάκη, μια και όπως μάθαμε ο Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης έγραψε το έργο έχοντας εκ των προτέρων τη συγκεκριμένη ηθοποιό κατά νου, και την πλαισιώνουν ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Λαέρτης Μαλκότσης και ο Μάξιμος Μουμούρης.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια πολυκατοικία, με τους ενοίκους της να αναστατώνονται από τον -άγνωστο- γείτονά τους που πετάει καθημερινά τα σκουπίδια του από το μπαλκόνι. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και καλεί σε συνάντηση τρεις πιθανούς «ένοχους»: δύο παλιούς ενοίκους και έναν πρόσφατο, που είναι αλλοδαπός. Κατά τη συνάντηση, σταδιακά, βγαίνουν στην επιφάνεια αντανακλαστικά βίας, προκαταλήψεων και ρατσισμού.