Δεν έβγαιναν τα... κουκιά για το νέο έργο (επιθεώρηση με πολλή Ελλάδα και πολύ τραγούδι) που ετοίμαζε ο Σταμάτης Φασουλής για το «Παλλάς» μετά το Πάσχα και το κράτησε για την ερχόμενη σεζόν. Στο μεταξύ όμως, αυτό που σχεδιάζει προβλέπεται να αποτελέσει μαγνήτη για το κοινό. 

Ο ίδιος και ο Πέτρος Φιλιππίδης θα υποδυθούν τις δύο γλυκύτατες γριούλες που έχουν ως χόμπι να... δηλητηριάζουν ηλικιωμένους, μοναχικούς άντρες και να τους θάβουν στο υπόγειο του σπιτιού τους, στο έργο «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ. Μαζί τους επί σκηνής ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο «Παλλάς» τον Απρίλιο, σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, σκηνικά Γιώργου Γαβαλά-Γιάννη Μουρική και κοστούμια Ντένης Βαχλιώτη.

Η συγκεκριμένη κωμωδία είναι διάσημη από την κινηματογραφική της μεταφορά, το 1941 (πρωταγωνιστούσε ο Κάρι Γκραντ ως ο ανιψιός που ανακαλύπτει τι κάνουν στη ζωή τους οι φαινομενικά άκακες θείες του και από εκεί ξεκινούν οι ανατροπές και οι περιπέτειες), ενώ και στην Ελλάδα έχει γνωρίσει αρκετά ανεβάσματα. Να σταχυολογήσουμε την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου το 1989 με τη Βέρα Ζαβιτσιάνου, τη Λαμπρινή Μαργαρίτη και τον Πέρη Μιχαηλίδη στον ρόλο του ανιψιού, σε σκηνοθεσία Νίκου Αρμάου, αλλά και την παράσταση του 2000 στο Θέατρο Broadway, όπου υπήρχαν εξαιρετικές ερμηνείες από τη Μάρθα Καραγιάννη και την Κατερίνα Γιουλάκη.