Έκτακτη εμφάνιση ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πλευρό τους η ΑΣΠΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μετά την περυσινή επιτυχία στο Γυάλινο επανέρχεται με ανανεωμένο ρεπερτόριο και διάθεση έχοντας στις αποσκευές του νέο δίσκο με τίτλο «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ» που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Το πρώτο video clip του τραγουδιού ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που είναι το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους του Λάκη Λαζόπουλου, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει ήδη δημιουργήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Εκτός της νέας κατάθεσης ο Μαργαρίτης θα κάνει ανάληψη από τον Θησαυρό του Λαϊκού τραγουδιού για να μας χαρίσει μια αναδρομή σε αθάνατες επιτυχίες αλλά και στα τραγούδια σταθμούς της καριέρας του.

Έκπληξη θα είναι η συνάντηση του στη σκηνή με τον παλιό του φίλο Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ για να τιμήσουν τη φιλία και τις ανατρεπτικές συνεργασίες τους που βαστάνε από το '90. Στο πλευρό τους θα είναι η γοητευτική Άσπα Θεοφίλου.

Η ομάδα του Μαργαρίτη με ηθικό ακμαίο παίρνει δύναμη από το παρελθόν και δεν φοβάται να δηλώσει για το τώρα... να ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Άγγελος Σφακιανάκης και τη μουσική επιμέλεια έχει ο βετεράνος μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, www.gialino.gr

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Τηλ. 210 9315600

Ώρα προσέλευσης: 22.:30. Ώρα έναρξης: 23:00