Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας «War Horse» παρουσιάζεται σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.

Το «War Horse», ήδη από το πρώτο ανέβασμά του στο National Theatre το 2007, σημείωσε διεθνή επιτυχία. Βασισμένο στη γνωστή νουβέλα του Michael Morpurgo και «ξαναγραμμένο» για τη σκηνή από τη θεατρική μεταφορά του Nick Stafford, το έργο αυτό καλεί τον θεατή σε ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία, στις πεδιάδες του Ντέβον και τα χαρακώματα της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Γεμάτο μελωδίες, τραγούδια, δυνατά συναισθήματα και απρόσμενες καταστάσεις, το «War Horse» προσκαλεί τον θεατή να συμμετέχει με τη φαντασία του, όταν τεράστια σε φυσικό μέγεθος άλογα, ζωντανεύουν στη σκηνή καλπάζοντας και χλιμιντρίζοντας.... σαν αληθινά. Μην ανησυχείτε, πρόκειται για τεράστιες μαριονέτες, φτιαγμένες με την περίσσια μαστοριά της South Africa’s Handspring Puppet Company, που φέρουν επί σκηνής όλη τη θεατρική, μαγική ψευδαίσθηση της μαριονέτας. Την παράσταση αυτή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο πλαίσιο του Νational Theatre Live, που πραγματοποιεί το Μέγαρο Μουσικής συνδέοντας το αθηναϊκό κοινό με το ευρωπαϊκό θεατρικό κέντρο, το γνωστό Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση μας δείχνει την παράσταση κατευθείαν μέσα από τους χώρους του New London Theatre, Drury Lane, και εμείς θα την παρακολουθήσουμε με αγγλικούς υπότιτλους.

Info

10 Μαρτίου 2014 
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα 
Τηλ.: 2107282333 
Γενική είσοδος: €14 - Φοιτητικά: €7. Ώρα: 21:00.