Η ομάδα ΌΜΟΡΟΣ παρουσιάζει την κωμωδία του William Shakespeare «Πολύ κακό για το τίποτα» σε δραματουργική επεξεργασία Ελένης Βλάχου βασισμένο στη μετάφραση του Βασίλη Ρώτα. Συνεχίζονται τον Φεβρουάριο στο θέατρο Αλκμήνη στις 12, 13, 19, 20 Φεβρουαρίου με διπλές παραστάσεις στις 13, 19 και 20 Φεβρουαρίου.

Γραμμένο το 1598 από τον νεαρό τότε Σαίξπηρ (Απρίλιος 1564 - 23 Απριλίου 1616), εκτυλίσσεται στην αναγεννησιακή Σικελία. Δύο νέες κοπέλες σε ηλικία γάμου. Η μία στον αγώνα για τον εκλεκτό της καρδιάς της, η άλλη δηλωμένη κατά του έγγαμου βίου. Δύο νέοι άντρες που μόλις επέστρεψαν απ' τον πόλεμο. Ο ένας αναζητώντας τον έρωτα, ο άλλος ορκισμένος εργένης. Ένας χορός με μάσκες, και αμέτρητες παρεξηγήσεις με αποτέλεσμα όλο αυτό να αποδειχθεί ότι δεν ήταν παρά "πολύ κακό για το τίποτα". 

Κρατώντας τα κεντρικά σημεία δράσης, η θεατρική διασκευή είναι ένα project 70 λεπτών τοποθετημένο στην αισθητική των 40's και με ήρωες που θα μπορούσαν να είναι ο καθένας μας. Η μουσική της παράστασης είναι πρωτότυπη και οι φωτισμοί συμπληρώνουν το σκηνικό το οποίο περιορίζεται σε μερικά σκηνικά αντικείμενα. 

Συντελεστές 
Σκηνοθεσία/ Δραματουργική επεξεργασία: Ελένη Βλάχου 
Μουσική: Γιώργος Νικητόπουλος 
Κουστούμια: Αννούσα Μελά [mystyleforecast.com] σε συνεργασία με την Πάτια Ιορδανίδου 
Φώτα: Ελίζα Αλεξανδροπούλου 
Χορογραφία: Τατιάνα Μύρκου