Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Φεβρουαρίου).

Κριός

Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις, σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα ενεργείς αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση, και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

 
Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα, που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και σωστή, ορθολογική κρίση.

 

Δίδυμοι

Θα σε απασχολήσουν σήμερα ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει, αγαπητέ Δίδυμε. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα, αρνητικά αποτελέσματα.

 
Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ξεκινάει για εσένα μια πολύ καλή ημέρα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου είναι στο πλευρό σου και ευνοεί τις προσπάθειές σου.

 
 
Λέων

Αν κάτι δεν σου αρέσει στην ζωή σου, φίλε Λέων, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή η ανάγκη θα είναι πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν, χωρίς να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει κάθε βοήθεια για να κινηθείς δραστικά.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο από την μεριά σου. Όπως και να έχει όμως, καλό είναι να κρατήσεις την διπλωματική στάση που έχεις υιοθετήσει.

 
 
 
Ζυγός

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Ζυγέ, παρότι οι συνθήκες γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί, να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

 
 
 
Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η Σελήνη στον Λέοντα εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

 
 
Τοξότης

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα, που σου προσφέρει η θέση της Σελήνης στον Λέοντα, για να λύσεις τα θέματά σου. Πάντως, η μέρα γενικά είναι πολύ ευνοϊκή και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

 
 

Αιγόκερως

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

 
 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που κάνεις, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες και επιπόλαιες ενέργειες. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία.

 
 
Ιχθείς

Η σημερινή Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου, φίλε Ιχθύ. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, εύκολα σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου κάνουν, από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου, και σε υποστηρίζει σημαντικά. Φρόντισε τον εαυτό σου, για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

 
 
TAGS