Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Φεβρουαρίου).

Κριός

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, αγαπητέ Κριέ, που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

 
Ταύρος

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Ταύρε, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τη λύση τους. Ευτυχώς, το πείσμα σου θα σε βοηθήσει σήμερα να λύσεις τα θέματά σου. Γενικά, η μέρα είναι ευνοϊκή και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου.

Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα τελειώνουν σήμερα και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με ένα καλό πρόγραμμα, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τη λογική σου.

 
Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις, αγαπητέ Καρκίνε, και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

 
Λέων

Αν είσαι Λέων, είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσένα και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

 
Παρθένος

Κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, φίλε Παρθένε, θα επανέλθουν σήμερα και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και αρνητική διάθεση. Αντιστάσου με κάθε τρόπο.

 
Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε όλα να τα κάνεις με κάποιο μέτρο, για να αποφύγεις την μεγάλη κούραση.

 
Σκορπιός

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αναβάλεις για αργότερα.

 
Τοξότης

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε να μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

 
Αιγόκερως

Οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα, ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια στασιμότητα, φίλε Αιγόκερε. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, αλλά αν χρησιμοποιήσεις σωστά τις ικανότητές σου, εύκολα θα ανταπεξέλθεις.

 
Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Σάββατο σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή, σε πολλούς τομείς που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στις συνήθειές, στις παρέες σου, ακόμα και στις συμπεριφορές σου.

 
Ιχθείς

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Ιχθύ, και το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

 
 
TAGS