Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Φεβρουαρίου).

Κριός

Για να προχωρήσεις μπροστά, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Ταύρος

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Ταύρε, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με την Σελήνη σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό, ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα, που είσαι Δίδυμος. Θα καταφέρεις πάρα πολλά, αφού οι ιδέες που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να αντιμετωπίζεις σε κάποια ζητήματά σου. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, ούτε βιαστικές κινήσεις και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση, φίλε Καρκίνε, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, γιατί είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον, και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Λέων

Αν είσαι Λέων, σήμερα ενδέχεται να επιστρέψουν “φαντάσματα” του παρελθόντος, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια, και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδια σου πιο αποτελεσματικά, δε θα λείψουν. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Παρθένος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις, φίλε Παρθένε, ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Η περίοδος είναι καλή, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να κοιτάξεις το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνη με τον Ουρανό, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς, με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Τοξότης

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Τοξότη και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην γίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελός σου να την ακολουθήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό το αντιλαμβάνονται και οι γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα.

Υδροχόος

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα σήμερα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.
 

TAGS