Ο Κωνσταντίνος Βήτα θα δώσει δύο live συναυλίες, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, στο Principal Club THeater και στην Αθήνα το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, στο Stage Volume 1.

Είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι δεν έχει αλλάξει ο Κ. Βήτα από τότε που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική μουσική το 1992.

Κάθε του άλμπουμ είναι μια προκλητική εμπειρία, άλλοτε βαθιά ηλεκτρονικός, άλλοτε να πειραματίζεται με την ακουστική μουσική και  κάθε φορά να μας προκαλεί με διαφορετικές  μεθόδους  σύνθεσης που αναδεικνύουν την σημασία της hip hop.

Παχιοί αναλογικοί ήχοι, ιστορίες που σβήνουν πάνω σε μινιμαλιστικές μελωδίες, στίχοι που διακρίνονται από μια ωμή πραγματικότητα αλλά και έναν ονειρικό κόσμο ταυτόχρονα.

Ένας μουσικός τοίχος που φαίνεται να μην τελειώνει και κάθε φορά έρχεται για να σηματοδοτήσει κάτι μέσα μας, ο κόσμος του Κ.Βήτα έρχεται και αυτή την φορά για να συναρπάσει και να ξεδιπλώσει την αινιγματικήφιλοσοφία του.

Ενα full band ηλεκτρονικό σετ με τραγούδια απ' όλη του την δισκογραφία, σε δυο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες

Τοποθεσία - Ημερομηνία: Θεσσαλονίκη: Σάββατο 5 Απριλίου 2014 - Principal Club THeater
Αθήνα: Σάββατο 26 Απριλίου 2014 - Stage Volume 1

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ

Προπώληση: Ticket House, Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - Τηλ.: 210 3608366
Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102. Τηλ.: 2310 264 880