Παρασκευή 14, 21 και 28 Μαρτίου 2014

Μαζί του η Μιρέλα Πάχου

Μετά την εκκωφαντική επιτυχία των πρόσφατων εμφανίσεων του στον Σταυρό του Νότου με το Χρήστο Θηβαίο, ο Μίλτος Πασχαλίδης χαμηλώνει ταχύτητες, σβήνει τους ενισχυτές και επιστρέφει στο club του Σταυρού του Νότου, για τρεις ακουστικές παραστάσεις μέσα στον Μάρτιο.

Μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη του επιθυμία, την έκδοση του βιβλίου / cd με τίτλο «Αγύριστο κεφάλι», που περιλαμβάνει αναμνήσεις από την γνωριμία και συνεργασία του με τον Αλκη Αλκαίο, όσα ου επέπτρεψε ο ίδιος να γνωρίζει γι’αυτόν.

Όπως είναι φυσικό μεγάλο μέρος του προγράμματος θα κινηθεί γύρω από τα τραγούδια του Αλκη Αλκαίου και θα πλαισιωθεί από άλλες ξεχωριστές επιλογές τόσο από τη δική του δισκογραφία όσο και από τραγούδια δανεικά.

Άλλωστε οι παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη διατηρούν πάντα σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της έκπληξης και του αυτοσχεδιασμού και αυτό θα τηρηθεί ευλαβικά και αυτές τις τρεις Παρασκευές του Μαρτίου.

Θα τον συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν, η στενή του συνεργάτης Μιρέλα Πάχου, αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια δικά του αλλά και δικά της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Είσοδος με μπύρα ή κρασί 12€

Έναρξη 10.30μ.μ.