ΞΑΡΧΑΚΟΣ-ΒΙΤΑΛΗ, «νυν και αεί…Τσιτσάνης»

Δεδομένης της επιτυχίας και της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, παρατείνονται οι εμφανίσεις της μουσικής παράστασης «νυν και αεί…Τσιτσάνης» με τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Βιτάλη και την Ηρώ Σαϊα στην Ιερά Οδό.

Τριάντα χρόνια απ’ τον θάνατο του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη («Η μόνη απόδειξη πως έχουμε πολιτισμό» κατά Γιάννη Τσαρούχη) ο Σταύρος Ξαρχάκος, αυτή την φορά, επέλεξε από το περιβόλι της δημιουργίας του μεγάλου λαϊκού συνθέτη, αθάνατα κομμάτια.

Τα έβαλε σε σειρά.

Τα ενορχήστρωσε μοναδικά και πρόσθεσε μια ενότητα από το δικό του κλασικό και διαχρονικό «Ρεμπέτικο», έναν κύκλο τραγουδιών που υπήρξε η συμπαγής συνέχεια του λαϊκού μας τραγουδιού.

Και μετά, στήθηκε ένα λαϊκό πάλκο. Και σ΄αυτό το πάλκο, έκατσε η κορυφαία τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη που μέσα στα γυρίσματα της φωνής της, συμπυκνώνονται τέσσερις δεκαετίες στο ελληνικό τραγούδι και σ’ όλες του τις εκδοχές.

Μαζί τoυς η Ηρώ Σαϊα, απ΄τις πιο δυναμικές και ελπιδοφόρες περιπτώσεις του ελληνικού μας τραγουδιού και με αξιόλογες συνεργασίες (Ξαρχάκος, Κραουνάκης, Μάνος Ελευθερίου, Νεοφυτίδης κ.α) στο ενεργητικό της.

«ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ»,

Ιερά Οδό 18-20

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο

Ώρα έναρξης:10:30 μ.μ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103428272