Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν τον Γιώργο Χωραφά στη μουσική παράσταση «Η άλλη πλευρά του Μπλε» στη σκηνή του Γκάζι Live το Σάββατο 15 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Χωραφάς βρέθηκε στη σκηνή του Γκάζι Live μαζί με την ηθοποιό Νάντια Σπηλιωτοπούλου και τους συντελεστές της παράστασης Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, όπου ερμήνευσε ζωντανά ποιήματα μεγάλων Ελλήνων ποιητών, έργα επίκαιρα στη σημερινή εποχή που βιώνουμε, με τη σκηνοθετική βοήθεια του Στάθη Λιβαθινού. Επίσης μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους θεατές όταν τον απόλαυσαν να τραγουδάει με την κιθάρα του τόσο γαλλικά όσο και ελληνικά τραγούδια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό με το κοινό να τους απογειώνει και να μην σταματάει λεπτό να χειροκροτεί.

Μετά από τις εξαιρετικές sold out εμφανίσεις που ξεσήκωσαν, εξέπληξαν, συγκίνησαν και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας με την ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις για 3 ακόμα Σάββατα – 22/3, 29/3 & 5/4 στη σκηνή του ΓΚΑΖΙ LIVE!

Στο πλευρό τους μια εξαιρετική φωνή, η Γεωργία Νταγάκη που παρασύρει με την ιδιαίτερη φωνή της και την κρητική λύρας της. Με ένα πρόγραμμα πολυσευλλεκτικό, τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές, τραγούδια αγαπημένα από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ, αλλά και το “Είναι η αγάπη πόλεμος” το ντουέτο τους που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη αγαπηθεί από το κόσμο, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. 2130185040
www.gazilive.gr