Οι Τρεις Σοπράνο, Μάιρα Μηλολιδάκη, Μυρσίνη Μαργαρίτη και Κάτια Πάσχου, επιστρέφουν στο Gazarte, με ένα ποτήρι σαμπάνια και τις υπέροχες φωνές τους για να μας μυήσουν στη μαγεία της όπερας με φαντασία και χιούμορ. 

Αυτή τη φορά, μια ακόμα ηρωίδα έρχεται να προστεθεί στην παρέα των τριών: ρόλος-σύμβολο για κάθε σοπράνο, η Βιολέτα, η τραγική Tραβιάτα στην ομώνυμη όπερα του Βέρντι, ξεδιπλώνει επί σκηνής κορυφαίες στιγμές της προσωπική της διαδρομής από τον έρωτα στο θάνατο μέσα από τα πιο γνωστά μουσικά αποσπάσματα του έργου.

«Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από τον πειρασμό» είπε ο Όσκαρ Ουάιλντ, κι εμείς συμπληρώνουμε «τον πειρασμό… αλλά και την πρόκληση»! Γιατί είναι υπέροχη πρόκληση να θέλεις να αποδομήσεις την εικόνα που έχει ο σημερινός θεατής για την όπερα , να την βγάλεις από τα μεγάλα θέατρα, τα βελούδα, τα βαριά κοστούμια, και να την δεις όπως συνηθίζουμε να λέμε με φρέσκια ματιά, χωρίς να πειράξεις ούτε μια νότα!

Αυτή είναι ακριβώς και η φιλοσοφία των Surprise Opera Events: μουσικά κείμενα διαχρονικής αξίας, νέοι καλλιτέχνες με άρτιες φωνές, οικείοι ανατρεπτικοί χώροι, που σε συνδυασμό με άλλες τέχνες αλλά και καθημερινές συνήθειες, όπως μια έξοδος σε ένα jazz club, δημιουργούν για το θεατή μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Στο πιάνο ο Τίτος Γουβέλης.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ημερομηνία: 19 Μαρτίου 2014

Ώρα έναρξης: 21.30

TAGS