Οι Greeklish Babylon στον Ρυθμό Stage

Οι Greeklish Babylon στον Ρυθμό Stage

Πέμπτη 3 Aπριλίου και την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα

Οι Greeklish Babylon είναι ο Παύλος Συνοδινός, ο Νίκος Ζαδές, ο Πάνος Τόλιος, ο Μιχάλης Πορφύρης και άλλοι κρυφοί ήρωες. Οι Greeklish Babylon παίζουν αυτά που ζουν, μιλάνε ελληνικά αλλά μιλάνε και ξένα, ποτέ όμως Greeklish. Οι Greeklish Babylon είναι ροκ, είναι και ποπ, είναι και κρυφορεμπέτες, είναι και έντεχνοι; 

Ο βαβυλώνιος ήχος τους παντρεύει τον ηλεκτρισμό με τις μελωδίες της ανατολής και δεν αποκλείει τίποτα. Οι Greeklish Babylon παίζουν δικά τους τραγούδια αλλά και αυτά που θα ήθελαν να είναι δικά τους. Έτσι, «πειράζουν» κλασικά κομμάτια. Από το «The house of the rising sun» των Animals και το «Billy Jean» του Michael Jackson, μέχρι το «Kashmir» των Led Zeppelin και συνθέσεις του Jimmie Hendrix. 

Στον Ρυθμό Stage θα παίξουν τραγούδια από τους δύο πρώτους δίσκους του Παύλου Συνοδινού, «Μικρές ελπίδες» και «Greeklish Babylon», αλλά και δύο νέα. «Πάνοπλοι» σε στίχους του Γιώργου Πολυμενάκου και «Ο Νίκος» σε στίχους και μουσικές του Παύλου Συνοδινού, που περιλαμβάνονται στο νέο digital single που κυκλοφορεί από την Antart Productions.

Ρυθμός Stage

Πέμπτη 3 Απριλίου

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο