Για μία ακόμη Παρασκευή: 4 Απριλίου 2014

Μαζί του η Μιρέλα Πάχου

Μια επιπλέον εμφάνιση, την Παρασκευή 4 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει ο Μίλτος Πασχαλίδης στον «Σταυρό του Νότου club». Με χαμηλές ταχύτητες, σβηστούς ενισχυτές και ακουστικό ήχο, ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει σε ήπιους τόνους μετά την εκκωφαντική επιτυχία των χειμερινών του εμφανίσεων με το Χρήστο Θηβαίο.

Μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη του επιθυμία, την έκδοση του βιβλίου / cd με τίτλο «Αγύριστο κεφάλι», που περιλαμβάνει αναμνήσεις από την γνωριμία και συνεργασία του με τον Αλκη Αλκαίο, όσα του επέπτρεψε ο ίδιος να γνωρίζει γι’αυτόν.

Όπως είναι φυσικό, μεγάλο μέρος του προγράμματος θα κινηθεί γύρω από τα τραγούδια του Αλκη Αλκαίου και θα πλαισιωθεί από άλλες ξεχωριστές επιλογές τόσο από τη δική του δισκογραφία όσο και από τραγούδια δανεικά.

Άλλωστε οι παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη διατηρούν πάντα σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της έκπληξης και του αυτοσχεδιασμού και αυτό θα τηρηθεί ευλαβικά και αυτές τις τρεις Παρασκευές του Μαρτίου.

Θα τον συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν, η στενή του συνεργάτης Μιρέλα Πάχου, αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια δικά του αλλά και δικά της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Είσοδος με μπύρα ή κρασί 12€

Έναρξη 10.30μ.μ.