Η Ομάδα Χορού AniMotus παρουσιάζει την πρώτη χορευτική της παράσταση, "Eκ των Έσω" στο Θέατρο Αυλαία, στις 4, 5 και 6 Απριλίου 2014.

Η ομάδα aniMotus δημιουργήθηκε το 2014 απο την Ελένη Βάκα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πήρε το όνομα της απο τον συνδυασμό των λατινικών λέξεων Animus (Ψυχή) και Motus (Κίνηση). Ψυχή και Κίνηση, συναίσθημα και χορός. Με βάση το κλασσικό μπαλέτο, το μοντέρνο αλλά και το σύγχρονο χορό, εκφράζονται χορεύοντας και χορεύουνε εκφράζοντας.

Η Μητέρα, η Σκιά, το Παιδί, ο Κατεργάρης. Αρχετυπικές εικόνες εγκατεστημένες στο συλλογικό ασυνείδητο. Τα όνειρα ως μέσο επικοινωνίας του με το συνειδητό.Οι Αρχέγονες φιγούρες του Καρλ Γιουνγκ εμφανίζονται στους 4 χαρακτήρες του Ιπποκράτη. Επηρεάζουν, αλληλεπιδρούν, αποκαλύπτουν κρυμμένα μηνύματα. Ποιο άραγε είναι το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης αυτής; Πόσο σημαντική είναι η εσωτερική αναζήτηση για τους 4 χαρακτήρες;

Ο χορός οδηγός σε έναν εσωτερικό κόσμο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Χορεύουν με αλφαβητική σειρά: Γκερδιδάνη Έυη, Ματίνα Καϊάφα, Κατερίνα Κατσανάκη, Κωνσταντίνα Μοσχοτά, Όλγα Μπατσιώκη, Κατερίνα Μπουσλέλη, Βασω Ντουντουλάκη, Ελένη Μαρίνα Στεργιοπούλου.
Μουσική Επεξεργασία: Κώστας Κοκολάκης
Projection Mapping: Αλέξης Γεωργακόπουλος
Χορογραφία-Σκηνοθεσία: Βάκα Ελένη

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
4, 5, 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.00, ΣΑΒΒΑΤΟ 18.00, ΚΥΡΙΑΚΗ 22.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€, ΜΕΙΩΜΕΝΟ: 8€