current views are: 1

4 Απριλίου 2014
Δημοσίευση18:30

«Χοροδράμα ρει» στο Ίδρυμα Κακογιάννης

Το έργο αυτό είναι δημιουργία της Πολιτιστικής Ομάδας ΗΧΟΔΡΑΜΑ, σε συνεργασία με γνωστούς χορογράφους και χορευτές με επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημοσίευση 18:30’
αρθρο-newpost

Το έργο αυτό είναι δημιουργία της Πολιτιστικής Ομάδας ΗΧΟΔΡΑΜΑ, σε συνεργασία με γνωστούς χορογράφους και χορευτές με επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το έργο αυτό είναι δημιουργία της Πολιτιστικής Ομάδας ΗΧΟΔΡΑΜΑ, σε συνεργασία με γνωστούς χορογράφους και χορευτές με επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Κούβα), απόφοιτους επαγγελματικών σχολών χορού του εξωτερικού, της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και αναγνωρισμένων επαγγελματικών σχολών χορού της Ελλάδας. Η αυθεντική μουσική της παράστασης και το δυνατό video art προσθέτουν στη δραματουργία του έργου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μουσική: ionnix (Γιάννης Πισιμίσης)
Χορογραφίες: Δανιέλα Πισιμίση, Alain Rivero Rodriguez
Χορεύουν: Alain Rivero Rodriguez, Κατερίνα Αλεξανδράκη, Δημήτρης Αντωνόπουλος, Αργύρης Κουδούνας, Έρη Παπαχαραλάμπους, Δανιέλα Πισιμίση, Φαίδρα Πισιμίση, Χρήστος Ταγρίδης, Τζένη Τοψίδου
Σχεδιασμός – κατασκευή κοστουμιών: Λαμπρινή Κατσαούνου, Γιώργος Κατσαούνης
Επιμέλεια φωτισμού: Λίνος Μεϊτάνης

Αίθουσα: Θέατρο
Διάρκεια: 70΄
Τιμές εισιτηρίων: 10€
8€ Μαθητικό /Φοιτητικό / Νεανικό (έως 26 χρονών)/ Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας Club IFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ) / Κάτοχοι Κάρτας Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Μέλη Πυροσβεστικού Σώματος (κάρτα) / Κάτοχοι Κάρτας Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας / ΑμΕΑ / Άνω των 65

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

25/04/2014 – 17/05/2014
Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), 2103418550


σχετικα αρθρα