Η Ελένη Σκότη θα σκηνοθετήσει την επόμενη σεζόν το έργο της Λιουντμίλα Ραζουμόβσκαγια.

Ήταν το 2001, όταν η Ελένη Σκότη και η ομάδα ΝΑΜΑ ανέβασαν την «Αγαπητή Ελένα» με την Αριέττα Μουτούση, στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ. Επρόκειτο για την πρώτη παράσταση του νεοσύστατου, τότε, θεάτρου. Δεκατρία χρόνια μετά, το έργο της Λιουντμίλα Ραζουμόβσκαγια επιστρέφει. Η σκηνοθέτης και η ομάδα της προγραμματίζουν να το παρουσιάσουν τον επόμενο χειμώνα, με την πρεμιέρα να τοποθετείται στα μέσα του φθινοπώρου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε και πάλι την Αριέττα Μουτούση.

Στη συνέχεια, όταν στα μέσα Ιανουαρίου του 2015, το «Αγαπητή Ελένα» ρίξει αυλαία, τη σκυτάλη θα πάρει το «Λεωφορείον ο πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς, η δεύτερη παραγωγή της Σκότη και των ΝΑΜΑ για την ερχόμενη θεατρική σεζόν. Και μπορεί η στελέχωση του θιάσου να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο κάποιοι ρόλοι έχουν ήδη κλείσει.

Την Μπλανς θα ερμηνεύσει – στην πρώτη της συνεργασία με τους Νάμα – η Μαρία Πρωτόπαππα, με Κοβάλσκι τον Δημήτρη Λάλο και στον ρόλο του Μιτς τον Γιάννη Τσορτέκη. Τον θίασο ενισχύει η Αθηνά Αλεξοπούλου.