Το εντυπωσιακό, επιβλητικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μετά από δέκα χρόνια άνοιξε τις πύλες του στο κοινό κι ανέβασε αυλαία… Το ιστορικό θέατρο με άξονα την «τέχνη των τεχνών» όπως τη χαρακτηρίζουν οι άνθρωποί του, δηλαδή το θέατρο, αλλά ... και με μουσική, εικαστικά, χορό, βιβλίο, τομείς που λειτουργούν ενισχυτικά των θεατρικών παραγωγών, το ΔΘΠ γίνεται πυλώνας της τέχνης για τον Πειραιά και όλη την Ελλάδα.

Το Belle Amie, το ιστορικό στέκι που στις αρχές του περασμένου αιώνα έγραψε τη δική του ιστορία στις μέρες και τις νύχτες του Πειραιά, γυρίζει σελίδα και ξαναγράφει καινούρια. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο, με την αισθητική του πάλαι-ποτέ αστικού καφενείου που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την ατμόσφαιρα του αλλά και την αρχιτεκτονική του υπόσταση. Ένας χώρος νοσταλγικός με μια λάμψη σημερινής πολυτέλειας προσφέροντας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ καφέ, γλυκό, ποτό και προτάσεις εξαιρετικής κουζίνας όλα εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική παράδοση.

Στο πλαίσιο της παράδοσής του σε θέματα τέχνης και πολιτισμού, το Belle Amie προσφέρει μια σειρά από μοναδικά προνόμια στους θεατές του ΔΘΠ:

Preview από κάποιες παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στους χώρους του Bella Amie. Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκε ένα απόσπασμα από την παράσταση “Στον Ίσκιο της Θυγατέρας” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στη συνέχεια η Φιλαρμονική Πειραιά την Κυριακή 13 Απριλίου στις 13:30 θα πραγματοποιήσει μια μικρή συναυλία στον προαύλιο χώρο του Belle Amie, ενώ ο εξαιρετικός συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου με το πιάνο του και συνοδεία 2 τραγουδιστών θα χαρίσει την Κυριακή του Θωμά 27 Απριλίου αγαπημένα του τραγούδια δίνοντας μια γεύση από το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει λίγες μέρες μετά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (30/4 & 2-3/5).

Αftertheatre έκπτωση 20% σε προσφερόμενο φαγητό με την επίδειξη του αποκόμματος εισιτηρίου του ΔΘΠ και 10% σε προσφερόμενο ποτό με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου του ΔΘΠ.

Πληροφορίες:

Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς.
Τηλ.: 2104175740