Τελευταία παράσταση για φέτος στο Θέατρο Πειραιώς 131

Την Κυριακή 13 Απριλίου

Την τελευταία παράσταση για αυτή την σεζόν δίνει η Χάιντι στο Θέατρο Πειραιώς 131, την Κυριακή 13 Απριλίου, η παράσταση που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και που αποτελεί μεταφορά του κλασσικού και διεθνώς αναγνωρισμένου μυθιστορήματος της Γιοχάνας Σπίρι. Θα ακολουθήσει μια παράσταση στην Κηφισιά, τέλη Απριλίου και περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας το καλοκαίρι, ενώ η Χάιντι θα επιστρέψει στο Πειραιώς 131 την επόμενη σεζόν για να χαρίσει στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς στους μικρούς της φίλους.

Το έργο, που ανεβάζει η εταιρία ΜΕΘΕΞΙΣ, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα, προσεγγίζει σύγχρονα παιδαγωγικά ζητήματα: Tην αλληλεγγύη και την άρση των προκαταλήψεων και των αποκλεισμών μέσα από την κατανόηση της διαφορετικότητας του άλλου,την θετική επιρροή της φύσης στον ψυχισμό του ανθρώπου, την δύναμη της αγάπης, της φιλίας και της συντροφικότητας απέναντι στις δυσκολίες της ζωής.

Η παράσταση ΧΑΪΝΤΙ είναι χαρούμενη, αισιόδοξη και έχει πολύ χορό, τραγούδια και διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι και έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 75 λεπτά.

ΠΑΙΖΟΥΝ

Βίβιαν Κοντομάρη (Χάιντι)

Χρήστος Τριπόδης (Παππούς – Σεμπάστιαν)

Πανάγος Ιωακείμ(Πέτερ – Φροϊλάιν Ροτενμάιερ – κ. Ζέζεμαν )

Τσαμπίκα Φεσάκη (Θεία Ντέντε – Ασπρούλα – Κλάρα)

ΚΥΡΙΑΚΗ, 11.30 & 15:00

Τιμές εισιτηρίων

10, συνοδοί 8, άνεργοι 6