Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Απριλίου) 

Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, φίλε Κριέ, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι στις δυσκολίες, με τις οποίες μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο η αρνητική όψη του Ερμή από το ζώδιο σου, με τον κυβερνήτη σου Άρη από τον Ζυγό.

Ταύρος

Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δεν σου αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις, αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να γίνεις αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Δίδυμοι

Αυτή τη μέρα πρέπει να την αφιερώσεις στα άτομα που αγαπάς, αλλά και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αγαπητέ Δίδυμε. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς. Το αποψινό βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Πλούτωνα.

Καρκίνος

Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Καρκίνε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα από το καθημερινό σου πρόγραμμα για να καταλήξεις στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Λέων

Η μέρα σε παροτρύνει να πάρεις το πάνω χέρι, φίλε Λέοντα, και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη, και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα, που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Ζυγός

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Ζυγέ, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα ανοιχτά σε όσους εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Θα βρεθείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Τοξότης

Η μέρα, φίλε Τοξότη, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν. Μην επαναπαύεσαι, αλλά κινήσου δυναμικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Στη δουλειά σου, κλείσε με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Γενικά, βάλε τώρα σταθερές βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Η μέρα θα είναι δημιουργική για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς με αισιοδοξία το μέλλον σου, τόσο το επαγγελματικό όσο και το αισθηματικό. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε καλό φίλο.

Υδροχόος

Η μέρα σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Υδροχόε, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά, είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ώστε να δρομολογήσεις καλύτερα και ευκολότερα τα σχέδιά σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα κάνει την εμφάνιση του, θέλει προσεχτικό χειρισμό από μέρους σου.

Ιχθείς

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, αγαπητέ Ιχθύ, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

 
TAGS