Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Απριλίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Παράλληλα, σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, όταν έχεις κάτι δικό σου, πολλές φορές δεν το εκτιμάς και σίγουρα όταν το στερηθείς, το ποθείς περισσότερο. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα, για να δεις τι πρέπει να αρχίσεις να εκτιμάς και τι πρέπει να διώξεις από την ζωή σου, που όμως δεν θα το ποθείς, όταν το χάσεις. Θεωρείσαι ένα άτομο καλά οργανωμένο και με σαφείς σκέψεις και ιδέες. Ήρθε η ώρα να βάλεις επί τάπητος όλα τα θέματα που σε απασχολούν και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη στα προβλήματα σου. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με την πρώτη σου επιτυχία. Μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς τα σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά απαιτείται από εσένα και μια σχετική σοβαρότητα.

Καρκίνος

Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Καρκίνε, είναι πάρα πολλές και σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί, ώστε να προλάβεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, που θα σου δοθούν στο έπακρο. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Λέων

Για εσένα που είσαι Λέων, η σημερινή είναι μια μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που δεν τα υπολόγιζες και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως, μέρα είναι και θα περάσει, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην λειτουργείς εν βρασμώ ψυχής. Από το απόγευμα και μετά, θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, για να προλάβεις να βάλεις σε μια στοιχειώδη σειρά τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις αντοχές σου.

Ζυγός

Αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Ζυγέ, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, αλλά η μεγάλη σου ευαισθησία λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός και σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδια σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις και ιδιαίτερα με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν έδειχναν ακατόρθωτα. Θα δεχτείς και την υποστήριξη δικών σου ατόμων, γι’ αυτό μην ανησυχείς άδικα.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στην ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου όμως, και μην κάνεις καμία υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς και πετυχαίνεις αυτά που θέλεις και διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Καταφέρνεις να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει από πριν. Παράλληλα νοιώθεις αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ηρέμησε και όλα θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

 
TAGS