current views are: 1

25 Απριλίου 2014
Δημοσίευση12:20

Φεστιβάλ Χορού στο Σύγχρονο Θέατρο

Για έκτη χρονιά το φεστιβάλ χορού Arc for Dance Festival πραγματοποιείται στο Σύγχρονο Θέατρο από τις από τις 2 ως και τις 4 Μαΐου 2014.

Δημοσίευση 12:20’
αρθρο-newpost

Για έκτη χρονιά το φεστιβάλ χορού Arc for Dance Festival πραγματοποιείται στο Σύγχρονο Θέατρο από τις από τις 2 ως και τις 4 Μαΐου 2014.

Για έκτη χρονιά το φεστιβάλ χορού Arc for Dance Festival πραγματοποιείται στο Σύγχρονο Θέατρο από τις από τις 2 ως και τις 4 Μαΐου 2014. Ένα φεστιβάλ φρέσκων ιδεών που φιλοδοξεί να μεταδώσει το πνεύμα της εποχής, αλλά κι ένα φεστιβάλ-πλατφόρμα δικτύωσης για καλλιτέχνες του χορού και όχι μόνο. 

Με τη φροντίδα του Κέντρου Χορού DAN.C.CE και το Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν, η διοργάνωση πραγματοποιείται για έκτη φορά με την πρόθεση να παρουσιάσει στον θεατή νέα έργα χορού και δράσεις γύρω από αυτόν. Το Arc for Dance Festival, που έχει μια ξεχωριστή θέαση κάθε χρονιά, υπό τον τίτλο NETWORKing φέτος, ρίχνει το βάρος του στο ζήτημα της δικτύωσης, τόσο πρακτικά όσο και θεωρητικά. Πρακτικά, προσκαλεί ευρωπαίους χορογράφους οργανωμένους στα δίκτυα Modul-Dance και Spider Expand! να παρουσιάσουν τα έργα τους στο κοινό της Αθήνας και θεωρητικά να μοιραστούν την εμπειρία τους με νεότερους Έλληνες συναδέλφους τους, οι οποίοι επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν επίσης τη δουλειά τους στο Arc. 

Η αποστολή των δικτύων Modul-dance και Spider Expand! είναι να στηρίξουν την εξέλιξη της σύγχρονης δημιουργίας μέσα από την κινητικότητα και την ανταλλαγή καλλιτεχνών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Εισιτήρια

10€ προπώληση στο Viva.gr, στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, και Ιανός
12€ στην είσοδο του θεάτρου

Τηλ. Κρατήσεων: VIVA.gr 11876
Τηλ. επικοινωνίας: 210-5230582

Πληροφορίες

Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας
Ευμολπιδών 39Γ-41, 11854, Αθήνα, Γκάζι

Παρασκευή 2, Σάββατο 3, Κυριακή 4 Μαἴου 2014 

Έναρξη παραστάσεων: 20:30

Είσοδος 10 – 12 ευρώ


σχετικα αρθρα