Το δυστοπικό θρίλερ για την κατάληξη της Αθήνας το έτος 2088 θα επαναληφθεί στο Skrow.

Ύστερα από την επιτυχία που σημείωσε τη φετινή θεατρική σεζόν, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου επιστρέφει το φθινόπωρο τη «Μπετονένια Παραλία» του στη σκηνή του θεάτρου Skrow (Αρχελάου 5, Παγκράτι, 210-7235842).

Πρόκειται για ένα δυστοπικό θρίλερ για την κατάληξη της Αθήνας στο 2088, έτος κατά το οποίο μία μπετονένια παραλία βρίσκεται στη θέση της πλατείας Ομονοίας και η Ακρόπολη έχει γίνει νησί. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Κατερίνα Μαυρογεώργη, Δανάη Επιθυμιάδη, Σεραφείμ Ράδης, Βασίλης Μαυρογεωργίου, ενώ μέσω βίντεο εμφανίζονται οι Ντίνη Ρέντη, Χαρά Κονταξάκη και Στράτος Χρήστου. Τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η ομάδα του προετοιμάζονται αυτή την περίοδο για την παρθενική τους εμφάνιση στο Φεστιβάλ Αθηνών. Θα ανεβάσουν το θεατρικό ντοκιμαντέρ «Η ιστορία της αυτοθυσίας», που ερευνά την έννοια της αυτοθυσίας μέσα στο χρόνο, αλλά και με αφορμή τις μυθολογίες λαών, θρησκευτικές δοξασίες, επαναστάσεις και πολιτικά κινήματα. (30 Ιουνίου - 9 Ιουλίου / SKROW ΤHEATER).