Η παράσταση του Δημήτρη Κομνηνού ακόμα δεν ξεκίνησε και κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Όταν ο Άρλοκ Σίμσον μαθαίνει ότι ο πρώην εραστής του πέθανε από πνευμονία, μαύρες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό του σχετικά με το δικό του τέλος. Έτσι, αποφασίζει να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον ιό HIV, τα αποτελέσματα των οποίων δεν αντέχει να ακούσει.

Η τυχαία συνάντησή του με ένα γοητευτικό νεαρό και τη μητέρα του, και η από κοινού απόφασή τους να συγκατοικήσουν θα αλλάξει άρδην τη ζωή του Άρλοκ και θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη νέα πραγματικότητά του: το Aids. Αυτό είναι το αιρετικό «Fit» του Νίκι Σίλβερ, που αποτελεί την καλοκαιρινή παραγωγή του θεάτρου Victoria και ανεβαίνει από το Σάββατο 26 Απριλίου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού.

Η μαύρη κωμωδία του «κακού παιδιού» του Μπρόντγουεϊ, όπως αποκαλούν τον Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα, αφού ολοκληρώσει τον κύκλο των περιορισμένων παραστάσεών της, θα επαναληφθεί το Σεπτέμβριο, ανοίγοντας το χειμερινό ρεπερτόριο του Victoria.
Πρωταγωνιστούν: Σταμάτης Ζακολίκος, Ζώγια Σεβαστιανού, Γιώργος Σουξές και Δημήτρης Παπαδάκης.

Info: από 26 Απριλίου. Θέατρο Victoria: Μαγνησίας 5, πλατεία Βικτωρίας, 210 8233125. Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή: 21.00. Τιμές εισιτηρίων: 18, 10, 5 ευρώ, Πέμπτη και Κυριακή: γενική είσοδος 10 ευρώ.