Επιστρέφει στις αρχές του καλοκαιριού η 7η Μπιενάλε Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών.

Αυτή η έκθεση βοηθάει και αναδεικνύει τους μελλοντικούς καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα, ώστε να διαμορφώσουν εκθεσιακή εμπειρία...

Η 7η Μπιενάλε των φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών ενώνει τις δυνάμεις όλων των εικαστικών σχολών της χώρας - Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Φλώρινα- παρουσιάζοντας τη δουλειά των νέων δημιουργών που εκπαιδεύονται στις συγκεκριμένες σχολές και τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να εκφράσουν τον κόσμο τους ελεύθερα, χωρίς τον φόβο της αγοράς, λίγο πριν ξεκινήσουν την αυτόνομή τους πορεία. Και εδώ ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τους προβληματισμούς και την εικαστική γλώσσα των νέων αυτών καλλιτεχνών, που ετοιμάζονται να βγουν εκεί έξω, στον χώρο της τέχνης και να επιδιώξουν καριέρα.

Έτσι, από 6 έως16 Ιουνίου, το Ίδρυμα Θεοχαράκη θα φιλοξενεί τα έργα εκατό φοιτητών που εκφράζονται μέσα από τη ζωγραφική, τη χαρακτική και το σχέδιο. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μάλιστα θα απονεμηθούν τρία βραβεία και τρεις έπαινοι στα έργα εκείνα που ξεχώρισε η επιτροπή καθηγητών από τις τρεις σχολές, και τα οποία συνοδεύονται και από χρηματικό έπαθλο.

06 Ιουνίου 2014 

ΊΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β. & Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν, Αθήνα 
Τηλ.: 210-3611206 
Έως 16 Ιουνίου 2014