Οι χειμερινές εμφανίσεις τους ήταν sold out τόσο στη σκηνή του Γκάζι Live στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, με πάνω από 2.000 κόσμο ανά εμφάνιση...

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας ξαναβρίσκονται στη σκηνή σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Στο πλευρό τους η εξαιρετική Γεωργία Νταγάκη με την υπέροχη φωνή της και την κρητική της λύρα, που παρασύρει σε μελωδικά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής και που δένει με την δική της παραδοσιακή πινελιά τις ροκ μελωδίες.

Με τις υπέροχες φωνές τους και με παρέα τις κιθάρες τους, σε μια συνάντηση φίλων...

με μοναδικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα...

με ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους...

Σε ένα πρόγραμμα πολυσευλλεκτικό, με τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές, αλλά και τραγούδια πολυαγαπημένα από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ.

Σε μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές και όμορφες εκπλήξεις από χρόνια ξέγνοιαστα... Στα πρώτα ξενύχτια, στις τρυφερές ξεχασμένες εφηβείες, στους ανεκπλήρωτους έρωτες... Με την ίδια σπίθα, το πάθος, την ένταση, τα συναισθήματα και τη φωτιά του τότε... αλλά μέσα από την ματιά του σήμερα...

Σε ένα υπέροχο παρών και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον θα χρωματίσουν όμορφα το φετινό μας καλοκαίρι με μαγικές, αγαπησιάρικες και δυνατές βραδιές που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Πρόγραμμα περιοδείας:

3/6: Αγρίνιο - Στάδιο Μιχάλης Κούσης

4/6: Γιάννενα -Κάστρο Φρόντζου

5/6: Βέροια - Θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη

6/6: Υπάτη - Φεστιβάλ Οίτης

27/6: Χαλκίδα – Κάστρο

και το ταξίδι συνεχίζεται...