Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Μαΐου).

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει ένας ανεξέλεγκτος παρορμητισμός, λόγω της νέας θέσης του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. Έτσι, μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει τις ευεργετικές της ιδιότητες, θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που διαθέτεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης και η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρα σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στη ζωή σου ίσως αρχικά σου φανούν βουνό, αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις και να τις φέρεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί τη σημερινή Τετάρτη, γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις. Έχε αυτό υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα στα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους. Από σήμερα και στο εξής, που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και να λύσεις όλες εκείνες τις υποθέσεις, που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξη σου, με ψυχραιμία.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτήν την ημέρα. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και μην παρασύρεσαι από τα νεύρα, που θα σε κυριεύσουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η νέα θέση του Ερμή από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου αμφισβητώντας τα τωρινά, και με νέες βάσεις και αντιλήψεις, θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου σταματώντας να την εγκαταλείπεις στη θέληση των άλλων.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις, με τον Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα, όμορφα και καλά. Φρόντισε μόνο να μην εκνευρίζεσαι και να μην τα βάζεις με τους άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά και χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα βγεις τελικά από το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεσαι. Ένα φλερτ ή όμορφα λόγια, θα σου φτιάξουν προς το βράδυ την διάθεση σου.

TAGS