Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Μαΐου). 

Κριός 

Αγαπητέ Κριέ, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την Παρασκευή, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά. 

Ταύρος 

Αγαπητέ Ταύρε, αυτή η Παρασκευή για εσένα θα είναι ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Με σωστές κινήσεις και τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης σου, μπορείς να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. 

Δίδυμοι 

Αγαπητέ Δίδυμε, γεμάτο θα είναι το πρόγραμμά σου αυτήν την Παρασκευή, με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου, για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η Σελήνη από την Παρθένο, θα σου χαρίσει την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται, για να ανταπεξέλθεις. 

Καρκίνος 

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα, για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου. 

Λέων 

Αγαπητέ Λέοντα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα, που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένειά σου και να νιώσεις καλύτερα.  

Παρθένος 

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει. 

Ζυγός 

Αγαπητέ Ζυγέ, θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε τραβούν πίσω. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, που θα χαρακτηρίσουν την ημέρα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα, δεν θα σε αφήσουν να το κάνεις. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα. Άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου. 

Σκορπιός 

Φίλε Σκορπιέ, αυτήν την Παρασκευή μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθησή σου και οδηγό την λογική, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου. 

Τοξότης 

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος, ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάποια θέματα θα μπουν σε προγραμματισμό, με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Θα παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ, που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητά σου. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον. 

Αιγόκερως 

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον, και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδια σου. 

Υδροχόος 

Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα προβλήματα σου θα περιοριστούν, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια θέματα του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε, πριν καλά-καλά δεις αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. 

Ιχθείς 

Αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

TAGS