Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Μαΐου). 

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες, που μπορεί να σου προκύψουν. Ο δυναμισμός σου, χάρη στις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν ακόμη. 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του Σαββάτου για εσένα και φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε αυτά που σκοπεύεις να κάνεις ή να πεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η επιτυχία είναι με το μέρος σου και θα έρθεις αντιμέτωπος με ευχάριστες εκπλήξεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην δώσεις σημασία σε προβληματάκια που θα εμφανιστούν, γιατί είναι παροδικά και αν τα ξεπεράσεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με την εντιμότητα και την εξυπνάδα που σε διακρίνει, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να καλυτερέψουν τις συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν στα δικά σου άτομα. 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλές ιδέες που είχες μέχρι σήμερα και να τις προσαρμόσεις στα τωρινά δεδομένα. Αυτές ακριβώς είναι που σταματούν την πορεία σου και καθυστερούν τα σχέδιά σου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις και να βρεις επιτέλους την ικανοποίηση που αναζητάς, χωρίς πλέον να καθυστερείς. 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, μια αρκετά τυχερή ημέρα θα είναι το σημερινό Σάββατο για εσένα. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Ξεκαθάρισε το τοπίο προς όφελός σου. 

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα φρόντισε να συγκρατήσεις τη φαντασία σου, που καλπάζει σε δύσβατα μονοπάτια, και να αφήσεις τη λογική σου να κάνει το καθήκον της. Άλλωστε ανήκεις στα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου! Φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, την κατάλληλη στιγμή. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου υπό έλεγχο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. 

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να αναμένεις ότι θα καταβάλεις και το ανάλογο τίμημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός σε αυτό. 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις, που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδιά σου χωρίς να το περιμένεις, αλλά δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία σου προς την επιτυχία. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, γιατί πολύ πιθανό να απομακρύνει σημαντικά άτομα από την ζωή σου. Ακολουθώντας την διαίσθησή σου, το τοπίο θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μπορέσεις να προγραμματίζεις τα επόμενα σχέδιά σου, τουλάχιστον όσον αφορά στις σχέσεις σου. 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μία ευχάριστη ημέρα σε περιμένει, κατά την οποία η επικοινωνία με τους φίλους σου αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες, θα σου προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου θα σε προωθήσουν σε μία ανώτερη επαγγελματική θέση, αρκεί να μείνεις πιστός στα σχέδιά σου και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου. 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να περιορίσεις άμεσα τον εκνευρισμό που έχεις για κάποιες υποθέσεις σου και να κινηθείς με υπομονή, προγραμματισμό και ψυχραιμία, για να αποφύγεις κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις. Αν ενεργήσεις μεθοδικά και έξυπνα, θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

TAGS