Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαΐου). 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Τετάρτη θα είναι κάπως περίεργη για εσένα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η σκέψη σου θα είναι χαοτική, καθώς και οι επιλογές και οι ενέργειες που θα κάνεις. Πρόσεξε πολύ, για να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις, που θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις ισορροπίες σου σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα με την συμπεριφορά σου θα κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα γιατί όλοι δεν έχουν την ίδια υπομονή με εσένα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται αυτήν την Τετάρτη στον Σκορπιό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γι’ αυτό πρόσεξε πολύ να μην πέσεις σφάλματα, που δεν μπορείς να διορθώσεις. Να έχεις υπομονή με τους συνεργάτες σου και φρόντισε να απομακρύνεις από κοντά σου άτομα που σε κουράζουν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα, που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές, σχετικές με την κοινωνική σου καταξίωση. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι περισσότερο μαχητικός, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου φέρει η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως θα διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και φρόντισε να εκμεταλλευτείς σωστά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στον Σκορπιό, δώσε προσοχή στις σχέσεις σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητες σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά, με αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα όμως, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό, θα έχεις έντονο εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έλεγξε το άγχος σου, φροντίζοντας τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις, σε καταστάσεις που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στον Σκορπιό, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, ένα δυνατό αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει με ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις από πού προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και κάθε τι που ακούς και θα προσπαθείς να αντιληφθείς τι βρίσκεται πίσω από λέξεις που ακούς. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος θα γίνει ενοχλητικό για τους άλλους. Χαλάρωσε λίγο! Πιθανόν τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά απ’ ό,τι φαντάζεσαι.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σου δοθούν ευκαιρίες, προκειμένου να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό, φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά, αλλά να βλέπεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, πριν αποφασίσεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, πρέπει να προσέξεις πολύ τα επόμενά σου βήματα. Ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, λόγω κάποιων αιφνίδιων υποχρεώσεων που θα προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό και έτσι δε θα μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Στα επαγγελματικά σου, η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά πράγματα. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου, θα σε προβληματίσουν.

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις, με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια θέματα που καθυστερούν, σε εκνευρίζουν αρκετά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πολύ γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό,τι περνούσε από το χέρι σου, το έχεις ήδη κάνει. Για να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και, με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο, να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις αυτήν την Τετάρτη, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

 
TAGS