Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini και ταυτόχρονα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge- jazz σκηνής παγκοσμίως, έρχονται και πάλο στην Αθήνα για δύο συναυλίες στο Γκάζι Live, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου. 

Συνδυάζοντας στη μουσική τους ρετρό και τζαζ μοτίβα με ποπ ρυθμούς αλλά και στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες, οι Pink Martini δημιουργούν ένα αισθησιακό κράμα, που διατηρεί τη φρεσκάδα του και ταυτόχρονα ιντριγκάρει και μαγεύει το κοινό. Όπως δηλώνει ο ιδρυτής τους Τόμας Λόντερντέιλ,«είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής». 

Με την τραγουδίστριά τους Τσάινα Φορμπς, θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις ιστορίες των τραγουδιών τους στη Γαλλία του Μεσοπολέμου, τη ρομαντική Ιταλία, τη φλογερή Ισπανία, τις Αυστριακές Άλπεις και από εκεί στη μυστηριώδη Αραβία, την Αβάνα του 30, τη μυστικιστική Κίνα, την Ιαπωνία και τη Ν. Υόρκη. «Μας αρέσει να έχουμε διαφορετικές ιστορίες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Νομίζω πως ο κόσμος αγαπά την ποικιλία και την διαφορετικότητα αυτή στη μουσική μας, που την κάνει να μην έχει σύνορα», υπογραμμίζει ο Τόμας Λόντερντέιλ. 

Info 
ΓΚΑΖΙ LIVE: Ιερά οδός 11, Γκάζι 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γ' ΖΩΝΗ- ΟΡΘΙΩΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 30 ΕΥΡΩ, Γ' ΖΩΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ- ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΡΘΙΩΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 25 ΕΥΡΩ, Β' ΖΩΝΗ- ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 40 ΕΥΡΩ, Α' ΖΩΝΗ- ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 50 ΕΥΡΩ, Α' ΖΩΝΗ- ΤΡΑΠΕΖΙΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 200 ΕΥΡΩ 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (Α', Β', Γ' ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Α' ΖΩΝΗΣ) ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.