Λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς«Folkthisway», η Πένυ Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί στη σκηνή του clubτου Σταυρού του Νότου, την Πέμπτη 22 Μαΐου, προσφέροντάς μας μια βραδιά γεμάτη αντιθέσεις και διαφορετικά ηχοχρώματα, με τη συμμετοχή της τραγουδοποιού Εύας Λουκάτου. 

Αφετηρία θα είναι η παραδοσιακή μουσική,αλλά το ταξίδι μακρύ και απρόβλεπτο, με πολλές εκπλήξεις! Η διάθεση«fusion», καθώς ο ηλεκτρικός ήχος και τα funk, ska, jazz, rock παιξίματα του Λευτέρη Πουλιού στα πλήκτρα και το σαξόφωνο, του Απόστολου Καλτσά στο μπάσο, του Άκη Γαβαλά στα τύμπανα και του Κώστα Μιχαλού στις κιθάρες,παντρεύονται μοναδικάμε την ερμηνεία της Πένυς Παπαπακωνσταντίνου, η οποία αναδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο τις παραδοσιακές φόρμες τραγουδίσματος, που χαρακτηρίζουν αγαπημένα κομμάτια, όπως το “Μαργούδι”,την“Πικροδάφνη”, το “Σεράντα Μήλα”, το “Δεν σε θέλω πια” και πολλά άλλα.

Κάπου εκεί παρεμβαίνει η Εύα Λουκάτου, προσφέρονταςεπιπλέον μαγευτικούς προορισμούς στο μουσικό αυτό ταξίδι, με τραγούδια απο την προσωπική της δισκογραφία και διασκευές “ντυμένες” σε ρυθμούςtango!

“Folk … theirway” λοιπόν, με το προσωπικό στίγμα της Πένυς Παπακωνσταντίνου και της Εύας Λουκάτου, οι οποίες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά σίγουρα όχι και τελευταία!

Βιντεοπροβολές: Μάϊρα Στυλιανού

Πέμπτη 22 Μαΐου, ώρα 21.30

Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου club

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210 922 69 75