Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Μαΐου).

Κριός 

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για εσένα και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μειώσεις το άγχος και να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τους αποκλείεις.

Ταύρος 

Σήμερα, φίλε Ταύρε, μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς και να μην επιτρέψεις στο σημερινό αρνητικό πλανητικό σκηνικό με την Σελήνη και τον Άρη, να σου βάλει εμπόδια σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.

Δίδυμοι 

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η συμβουλή των ανθρώπων που σε περιβάλλουν θα αποδειχθεί καταλυτική, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ, θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου.

Καρκίνος 

Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Βοηθός σου σε όλη αυτήν σου την προσπάθεια θα είναι σήμερα η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Δίας από το ζώδιό σου με τον Κρόνο.

Λέων 

Αγαπητέ Λέοντα, είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι αποτέλεσμα ψυχραιμίας και όχι βιασύνης. Γενικά η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό, απόφυγε την! Ζήτα την συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Παρθένος 

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Άλλωστε, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις την ζωή στα χέρια σου.

Ζυγός 

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποια πρόσωπα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου. Για να μην πανικοβληθείς, επίλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το, κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να σε επηρεάζουν αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά.

Σκορπιός 

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βελτιωθεί αρκετά η διάθεσή σου, διότι θα βρεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστείς και θα νιώσεις έτοιμος για να δημιουργήσεις μία νέα δυνατή σχέση. Από την άλλη, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα χρειαστεί να προγραμματιστείς περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στον χώρο της δουλειάς σου. Να ξέρεις ότι η συνέπεια στις αυξημένες υποχρεώσεις σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και έτσι θα τα καταφέρεις στο βαθμό που επιθυμείς.

Τοξότης 

Αγαπητέ Τοξότη, μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις όλες τις στιγμές. Παρόλα αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και την διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις ένα ξεκούραστο Σάββατο.

Αιγόκερως 

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει σήμερα να έχεις υπομονή απέναντι σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Άρη αλλά και με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα, θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη.

Υδροχόος 

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις ένα βαρύ πρόγραμμα και κάποιες στιγμές άγχους, που θα σε αποδιοργανώσουν. Παράμεινε συντηρητικός στην οικονομική σου διαχείριση και προσάρμοσε αναλόγως τις ανάγκες σου. Κάποιες προσωπικές σου επιλογές στρέφονται εναντίον σου και θα εκτιμήσεις εκ νέου κάποια πρόσωπα. Τώρα θα καταλάβεις ποιοι άνθρωποι σε εκμεταλλεύονται και ποιοι όχι.

Ιχθείς 

Φίλε Ιχθύ, πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, καθώς θα βαλθείς να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, τόσο προσωπικά ή οικογενειακά, όσο και οικονομικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργεί εμπόδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το!!!

 
 
TAGS