Ένας καινούργιος ξεχωριστός χώρος δημιουργήθηκε με στύλ και πολύ μεράκι στο κέντρο της Αθήνας. Το Hammam Baths, το οποίο με σεβασμό στην αυθεντική κουτλουρα των παραδοσιακών λουτρών, μεταφέρει την αυθεντική εμπειρία του χαμάμ στη χώρα μας.

Στόχος είναι να έρθει το χαμάμ στην καθημερινότητα όλων μας, μέσα από την αναζωογονητική διαδικασία του ατμόλουτρου αλλά με σεβασμό στο αρχιτεκτονικό, αλλά και στο κοινωνικό πλαίσιο των παραδοσιακών λουτρών.

Όποιος το επισκεφθεί θα νιώσει τις ιαματικές ιδιότητες του ατμού, θα απολαύσει μία βαθιά απολέπιση και ένα ανακουφιστικό μασάζ, θα ξεκουραστεί πίνοντας το τσάι του ή δοκιμάζοντας παραδοσιακές νοστιμιές και μετά θα συνεχίσει την ημέρα ή το βράδυ του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ζεστός χώρος είναι χωρητικότητας 6 ατόμων, με ξεχωριστό ιδιωτικό χώρο 2 μαρμάρινων κρεβατιών για την απολέπιση,το μασάζ και το λούσιμο.

Ο χώρος είναι κοινός για άντρες και γυναίκες εκτός Τρίτης που διατίθεται αποκλειστικά για γυναίκες.

Οι μασέρ είναι γυναίκες και άντρες αντίστοιχα.

Το Χαμάμ λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή 13:00 με 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 ως τις 22:00. Οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Το hammam baths βρίσκεται στην οδό Αγίων Ασωμάτων 17 & Μελιδόνη 1, στο Θησείο και η ιστοσελίδα του είναι www.hammam.gr

1

2

xamam