current views are: 1

27 Μαΐου 2014
Δημοσίευση19:06

Athens Pride υπό Στέγη

Το φετινό Athens Pride Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου με επίκεντρο την πλατεία Κλαυθμώνος και σύνθημα «Οικογενειακή υπόθεση».

Δημοσίευση 19:06’
αρθρο-newpost

Το φετινό Athens Pride Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου με επίκεντρο την πλατεία Κλαυθμώνος και σύνθημα «Οικογενειακή υπόθεση».

Βραδιά τέχνης, μουσικής και κοκτέιλ διοργανώνεται την Κυριακή 1η Ιουνίου.

Το φετινό Athens Pride Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου με επίκεντρο την πλατεία Κλαυθμώνος και σύνθημα «Οικογενειακή υπόθεση». Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Ίδρυμα Ωνάση υποστηρίζει τις δράσεις του φεστιβάλ διοργανώνοντας ένα διαφορετικό κοκτέιλ πάρτι στην ταράτσα του με μουσική world-jazz από τους Human Touch (Ντέιβντ Λιντς, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας) και DJ set από τον Χρήστο Παπαμιχάλη.

Το «πάρτι» αρχίζει στις εννέα το βράδυ με μια ξενάγηση στην έκθεση street-art «No respect» από την επιμελήτρια Μαριλένα Καρρά και θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Επειδή στη χώρα μας το δικαίωμα των γκέι, λεσβιών, αμφισεξουαλικών και τρανς στην οικογενειακή ζωή δεν κατοχυρώνεται νομικά, ας τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας υπέρ της επέκτασης του Οικογενειακού Δικαίου ισότιμα για όλες τις οικογένειες ανεξάρτητα από τη σεξουαλική ταυτότητα των μελών τους.

Info

01 Ιουνίου 2014 
Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφ. Συγγρού 107-109. Κυριακή: 21.00. Είσοδος: 15 ευρώ, ελάχιστη δωρεά στο Athens Pride.