Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Μαΐου).

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Τετάρτη έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στα κόκκινα, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων και μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου με την παραμικρή αφορμή.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και οφείλεις να τις ακολουθήσεις και να μην τα χάνεις. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην κάνεις κάτι ελαφρά τη καρδία.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα, για να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις, θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει μοναδικές ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι σου ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική μπροστά σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, και ειδικά σε εκείνα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τετάρτη σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μένουν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσεις όλα. Καλό είναι να βρεις και το χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου και είναι καιρός να το ξαναπιάσεις απ’ την αρχή. Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, ευνοεί την αναδιοργάνωση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευρίζεσαι και χάσεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Υδροχόος 

Φίλε Υδροχόε, η σημερινή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δυσκολίες, που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σε αποδιοργανώσουν. Σε ζητήματα που είχες σηκώσει τα χέρια ψηλά, τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Συνέχισε τη στάση αυτή, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, με τη δική σου φυσικά προσπάθεια.

 
TAGS