Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29 Μαΐου).

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το τι πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό. Δρομολόγησε λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιό σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στα θέματα που σε αφορούν. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα το πλανητικό σκηνικό προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα κυριαρχήσει από εδώ και στο εξής, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε εκνευρίσει και ίσως σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό και σκέψη και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Οργανώσου και όλα θα πάνε καλύτερα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί! Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, με κάποιες αναποδιές να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε αποδιοργανώνουν. Κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν αυτήν την Πέμπτη στην ζωή σου, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Η Αφροδίτη, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Ταύρο, θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε γωνιά θα ξεπηδούν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα φρόντισε να είσαι υπομονετικός και να βλέπεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Υποθέσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Προσπάθησε επίσης, να δρομολογήσεις τώρα κάποια θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο, είναι πολύ ευνοϊκή, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Ταύρο και ανοίγονται μπροστά σου νέοι και πιο ελπιδοφόροι δρόμοι. Συγκεντρώσου, μελέτησε πιο οργανωμένα τα σχέδιά σου και βάλε ένα σωστό πρόγραμμα στη ζωή σου, ώστε να προλάβεις να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Να ξέρεις ότι από εδώ και στο εξής, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο, η περίοδος είναι ιδανική για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και με την χαλαρότητα, να φτάσεις στους στόχους που θέλεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη της και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος, ατενίζοντας το μέλλον σου, τόσο το αισθηματικό όσο και το επαγγελματικό, με πολύ αισιοδοξία. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Υδροχόος 

Αγαπητέ Υδροχόε, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις, για θέματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή, για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, οτιδήποτε σε απασχολήσει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνειά σου, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία! Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έχεις και πολλές καλές ευκαιρίες. Έχεις όλα τα φόντα, για να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

 
TAGS