Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η πρώτη εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου στη Γερμανία, με δύο συναυλίες, σε Βερολίνο και Ντίσελντορφ. 

Σε ένα ενθουσιώδες κοινό, που απαρτιζόταν τόσο από Έλληνες όσο και από Γερμανούς θεατές, η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσίασε την παράστασή της με τίτλο «Πάμε Ξανά», αποκομίζοντας εξαιρετικές κριτικές και κερδίζοντας ένα διεθνές κοινό.

Με τις συναυλίες αυτές ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσσας Μποφίλιου και των συνεργατών της η οποία συνεχίζεται στην Κύπρο και σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Απόψε εμφανίζεται στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό της Κύπρου,

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της και αυτό το καλοκαίρι, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στην παράσταση «Πάμε Ξανά» η Νατάσσα Μποφίλιου συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιάς της.