Σκηνοθεσία Σταμάτης Φασουλής

ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την Κυριακή 8 Ιουνίου πέφτει η αυλαία στο Παλλάς για τη μαύρη κωμωδία «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» που αγαπήθηκε και παρέμεινε στην κορυφή της προτίμησης του αθηναϊκού κοινού για έξι εβδομάδες, κλείνοντας με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική σεζόν.  

Το ιδιότυπο χιούμορ του κειμένου αναδείχτηκε με μοναδικό τρόπο από τον εξαίρετο πρωταγωνιστικό θίασο: Σταμάτης Φασουλής, Πέτρος Φιλιππίδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φάνης Μουρατίδης, Τζένη Θεωνά, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Το «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» είναι μια εξωφρενική κωμωδία που κάνει τους θεατές γελάνε με πράγματα που σε κανένα άλλο έργο δεν έχουν γελάσει τόσο πολύ!!! Το πρόσθετο στοιχείο στην παράσταση του Παλλάς είναι ότι, τις δύο γλυκύτατες ηλικιωμένες κυρίες με τα περίεργα γούστα ερμηνεύουν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Το έργο ανέβηκε αρχικά στο Μπροντγουέη το 1941 και μεταφέρθηκε το 1944 στο σινεμά από τον μεγάλο Φρανκ Κάπρα για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κάρι Γκράντ ερμηνεύοντας έναν κριτικό θεάτρου που επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του. Με έκπληξη θ’ ανακαλύψει ότι οι γλυκές αυτές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι. Αλλά δεν είναι οι μόνες. Όλη η οικογένεια έχει πολύ ιδιαίτερους τρόπους για να διασκεδάζει…

Απόδοση-σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς-Γιάννης Μουρίκης

Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη

Σχεδιασμός φωτισμών: Λευτέρης Παυλόπουλος

Μουσική επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελευθερία Μπενοβία

Πρωταγωνιστούν:

Σταμάτης Φασουλής - Πέτρος Φιλιππίδης

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Φάνης Μουρατίδης - Τζένη Θεωνά

Δόκτωρ Αϊνστάιν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Παίζουν: Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Ζιόβας, Θωμάς Παλιούρας, Στράτος Χρήστου, Γιώργος Δάμπασης, Ελευθερία Μπενοβία, Γιώργος Δεπάστας, Κωνσταντίνος Καρβέλης, Γιάννης Αθητάκης.

Παραγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ - Sunshine Productions 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 20:30

Κυριακή 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 50€, 60€, 

Φοιτητικό 20€, Ανέργων 15€ (μόνο από το ταμείο).