Μειωμένες τιμές προπώλησης εισιτηρίων για τις παραστάσεις: «Ένας ήρωας με παντόφλες», «Φον Δημητράκης», «Ο Πουπουλένιος», και «Η Πόρνη από πάνω». Θέατρα Βρετάνια, Μουσούρη και Αθηνών.

Μετά από μία μοναδικά επιτυχημένη χρονιά στα θέατρα Μουσούρη και Αθηνών, οι παραστάσεις «Φον Δημητράκης» και «Ο Πουπουλένιος» συνεχίζονται και το φθινόπωρο. Το θέατρο Βρετάνια υποδέχεται τον Γιάννη Μπέζο με την παράσταση «Ένας ήρωας με παντόφλες», ενώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη επαναλαμβάνεται στο ίδιο θέατρο η παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου.

Όσοι αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω της tickethour ή των καταστημάτων Γερμανός μέχρι τις 30 Ιουνίου αποκλειστικά για τις παρακάτω συγκεκριμένες ημερομηνίες παραστάσεων, θα επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές προπώλησης. Συγκεκριμένα, θα αγοράσουν το εισιτήριο τους στην τιμή των 14€ για τις παραστάσεις «Ένας ήρωας με παντόφλες», «Φον Δημητράκης» και «Ο Πουπουλένιος» (ισχύει για τα 100 πρώτα εισιτήρια) και στην τιμή των 10€ για την παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» (ισχύει για τα 200 πρώτα εισιτήρια).

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις οποίες ισχύουν οι μειωμένες τιμές προπώλησης:

«Ένας ήρωας με παντόφλες» - Θέατρο Βρετάνια: Παρασκευή 10/10 στις 9 μ.μ, Σάββατο 11/10 στις 6 μ.μ. και Σάββατο 11/10 στις 9 μ.μ.

«Φον Δημητράκης» - Θέατρο Μουσούρη:  Τετάρτη 8/10 στις 7 μ.μ., Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ.

«Ο Πουπουλένιος» - Θέατρο Αθηνών: Τετάρτη 8/10 και Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ.

«Η Πόρνη από πάνω» - Θέατρο Βρετάνια: Δευτέρα 13/10 στις 7 μ.μ. και Τρίτη 14/10 στις 9 μ.μ.

Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια που θα αγορασθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου μέσω των παρακάτω καναλιών πώλησης:

Καταστήματα Γερμανός

Ηλεκτρονικά μέσω της www.tickethour.com

Τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της tickethour: 2108938111