Διοργανώνεται στη Βιβλιοθήκη Βολανάκη από 13 έως 15 Ιουνίου.

Το «Love FUCKtory», ένα τριήμερο αφιέρωμα στη σύγχρονη ερωτική τέχνη, γιορτάζει την τέχνη του αισθησιασμού, της πορνογραφίας, της ελευθερίας από τα ταμπού και το τέλος του καθωσπρεπισμού.

Συγκεκριμένα, από 13 έως 15 Ιουνίου, ταινίες, εικαστικές εκθέσεις, ομιλίες, συζητήσεις και παρουσιάσεις έργων αναγνωρισμένων καλλιτεχνών από τους χώρους της λογοτεχνίας, της ποίησης, της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της φωτογραφίας, των εικαστικών και των κόμικς, υμνούν τον έρωτα και τις ευεργετικές επιδράσεις του με σύνθημα «Ο Έρωτας είναι η απάντηση σε κάθε κρίση».

Μεταξύ άλλων, θα μπορέσετε να δείτε την προβολή της ταινίας «Καμιά συμπάθεια για το διάβολο» του Δημήτρη Αθανίτη, τον θεατρικό μονόλογο «La Santa Puttana del Web» του Lefty Κωνσταντίνου, την performance της ομάδας Rope Studies που χρησιμοποιεί την ιαπωνική ερωτική τέχνη της επίδεσης, την έκθεση «The Second Coming» με ερωτικές ακουαρέλες της ζωγράφου Ορέστειας Παπαχρήστου και την έκθεση φωτογραφίας «Shibari Shots» του Χρήστου Τσάκαλου. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν 19.00 και διαρκούν μέχρι αργά.