«Είμαι ερωτευμένος μαζί σου», επέμεινε. 

«Είμαι ερωτευμένος μαζί σου και δε με ενδιαφέρει να στερήσω από τον εαυτό μου την απλή απόλαυση του να λέω αλήθειες. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, και το ξέρω πως ο έρωτας είναι απλώς μια κραυγή στο κενό, πως η λήθη είναι αναπόφευκτη και πως είμαστε όλοι καταδικασμένοι, και θα έρθει η μέρα που ο κόπος μας θα γίνει ξανά σκόνη, ξέρω πως ο ήλιος θα καταπιεί τη μόνη γη που θα αποκτήσουμε, κι είμαι ερωτευμένος μαζί σου». Όταν η Χέιζελ συναντά τον Ογκάστους, ανακαλύπτει στο πρόσωπό του ένα αδελφό πνεύμα και μαζί του θα μοιραστεί τους φόβους, τα άγχη, τους προβληματισμούς της, αλλά και μια αγάπη που αγγίζει τις πιο μύχιες γωνιές της ψυχής τους. Οι δυο τους με ανατρεπτική αίσθηση του χιούμορ και ωμή ειλικρίνεια θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν από κοινού προσωπικές απαντήσεις σε καθολικά ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης...

Με μια γραφή που ξεχειλίζει από συναίσθημα αλλά και χιούμορ σε τέλεια αναλογία, ο Τζον Γκριν δημιουργεί ένα μυθιστόρημα γεμάτο συγκινήσεις. Μια ιστορία σκληρή αλλά και τόσο τρυφερή, όπως είναι και η ίδια η ζωή.

Το βιβλίο αμέσως μόλις εκδόθηκε, βρέθηκε στις λίστες των best sellers των: Amazon, Barnes & Noble, Wall Street Journal, The Bookseller, Indiebound, New York Times και παραμένει εκεί για 107 εβδομάδες.

Έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από έγκυρα έντυπα, όπως οι New York Times (New York Times Book Review Editor’s Choice), Publisher’s Weekly, Time, Entertainment Weekly, USA Today, The School Library Journal και Kirkus Reviews.

Τα δικαιώματα του βιβλίου έχουν αποκτηθεί από 41 χώρες και εκατομμύρια αντίτυπα έχουν πουληθεί παγκοσμίως. Επίσης τα κινηματογραφικά δικαιώματα αγοράστηκαν από την εταιρεία FOX  και η ταινία ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται στην Αμερική και θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 16 Ιουνίου στους κινηματογράφους.

Έτος Έκδοσης: 2013
Σειρά: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Σελίδες: 302
Τιμή: € 12,00 (με ΦΠΑ)

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Τζον Γκριν είναι πολυβραβευμένος συγγραφέας, έργα του οποίου έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα ευπώλητων των New York Times, και έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το Μετάλλιο Printz και το Βραβείο Edgar. Δύο φορές συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των τελικών υποψηφιοτήτων για το Λογοτεχνικό Βραβείο των LA Times.

Σε συνεργασία με τον αδερφό του Χανκ, o Τζον παρουσιάζει το Vlogbrothers, ένα από τα πλέον δημοφιλή διαδικτυακά προγράμματα.

Ο Τζον ζει με τη σύζυγο και το γιο του στην Ινδιανάπολη, στην πολιτεία της Ιντιάνα.