current views are: 1

16 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση20:37

Πιερία: 3ο Φεστιβάλ Μουσών από 11 έως 20 Ιουλίου

Η A Hellas Sound & Records και οι φορείς του Ελατοχωρίου παρουσιάζουν το φετινό, 3ο Φεστιβάλ Μουσών, από 11 έως 20 Ιουλίου 2014. 

Δημοσίευση 20:37’
αρθρο-newpost

Η A Hellas Sound & Records και οι φορείς του Ελατοχωρίου παρουσιάζουν το φετινό, 3ο Φεστιβάλ Μουσών, από 11 έως 20 Ιουλίου 2014. 

Η A Hellas Sound & Records και οι φορείς του Ελατοχωρίου παρουσιάζουν το φετινό, 3ο Φεστιβάλ Μουσών, από 11 έως 20 Ιουλίου 2014. 

Με τη δυναμική της επιτυχημένης διοργάνωσης των δύο προηγούμενων φεστιβάλ, επιχειρείται φέτος, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της περιοχής. Με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα, οι διοργανωτές υπόσχονται ένα δυνατό φεστιβάλ με πλήθος καλλιτεχνών να παρελαύνουν από τη σκηνή και το κοινό να ζει αξέχαστες… μουσικές εμπειρίες και όχι μόνο. 

Το Φεστιβάλ και ο τόπος 

Το Φεστιβάλ Μουσών στα Πιέρια είναι όραμα πολλών ανθρώπων, που πιστεύουν πως στο βουνό των Μουσών και των Μύθων αξίζει και ταιριάζει ένας μεγάλος πολιτιστικός θεσμός. 

Αυτό το όραμα αποφάσισε να υλοποιήσει ο Αλέξης Δρούγκας και οι άνθρωποι της A  Hellas Sound & Records και αυτή η προσπάθεια «αγκαλιάστηκε» από τους φορείς του Ελατοχωρίου και των Πιερίων. 

Το μοναδικό, απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο των Πιερίων, τόπος με πλούσια ιστορία και παράδοση, η άρτια υποδομή διαμονής και εστίασης στο Ελατοχώρι, συντελούν ώστε όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές. 

Το 3ο Φεστιβάλ Μουσών ξεκινά στις 11 Ιουλίου διαρκεί 10 μέρες με καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα πολυποίκιλων εκδηλώσεων σε όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Ο κεντρικός χώρος διοργάνωσης του φεστιβάλ, το Πάρκο των Μουσών, άρτια οργανωμένος για την φιλοξενία των θεατών – επισκεπτών, βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μέτρων, στο 2ο χλμ του οδικού άξονα Ελατοχωρίου – Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου. Είναι ένα καταπράσινο πευκόφυτο τοπίο και ένα μπαλκόνι στα Πιέρια με μοναδική θέα στον Όλυμπο, την Πιερία, τον Θερμαϊκό, τη Χαλκιδική.  

Πρόγραμμα – Πληροφορίες

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ Μουσών έχει οριστικοποιηθεί και είναι πραγματικά εκπληκτικό πως οι διοργανωτές κατάφεραν να έχουν μαζί τόσους πολλούς μεγάλους δημιουργούς και τραγουδιστές στο φετινό πρόγραμμα. Είναι ίσως το πιο πλούσιο, το πιο δυνατό πρόγραμμα συναυλιών και η πιο καλή πρόταση ψυχαγωγίας για το φετινό καλοκαίρι. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν για τις συναυλίες, τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου: 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com


σχετικα αρθρα