Η παράσταση "Αρκαδία" του Κωνσταντίνου Ρήγου και του Χοροθέατρου ΟΚΤΑΝΑ ανεβαίνει 17 Ιουνίου, 21:00 στην Πειραιώς 260, Κτίριο Η για το Φεστιβάλ Αθηνών.

Οκτώ χρόνια μετά το Σχεδίασμα Β΄- Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών με μια παράσταση για τη (μάταιη) αναζήτηση της ευτυχίας. Η Αρκαδία, ως αφετηρία αλλά και ως τελικός προορισμός, αποτελεί το κοινό σημείο αναφοράς των επεισοδίων που συνθέτουν την παράσταση. Δώδεκα χορευτές επιχειρούν να ανακαλέσουν στη μνήμη του θεατή εικόνες οικείες, εμπνευσμένες από τον ειδυλλιακό τόπο της Αρκαδίας. 

Ωστόσο, ο κόσμος της αιώνιας αθωότητας, της ευτυχισμένης και ελεύθερης ζωής έχει οριστικά πια χαθεί. Η Αρκαδία είναι ένα ρέκβιεμ για τη φύση, αφού το όνειρο της Αρκαδικής Ουτοπίας υποχωρεί κάτω από το βάρος της παράλογης καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος και της συνειδητοποίησης της θνητότητας. 

Σύλληψη / Χορογραφία / Σκηνικά / Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ρήγος 
Δραματουργία:Ξένια Αηδονοπούλου 
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης 
Μουσική - Ηχητική εικόνα: Δημοσθένης Γρίβας 
Φωτιστικός Σχεδιασμός: Σάκης Μπιρμπίλης 
Ερμηνεύουν: Αγγελική Γουβή, Κάντυ Καρρά, Τάσος Καραχαλιος, Τάσος Καραχανίδης, Έλενα Κεκκου, Γιώργος Κοτσιφάκης, Tadeu Lisefield, Ανδρονίκη Μαραθάκη, Άρης Παπαδόπουλος, Βλάσσης Πασιούδης, Νάνσυ Σταματοπούλου, Αλέξης Φουσέκης.