Επιστρέφει στο Badminton το μιούζικαλ που σκηνοθέτησε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ταξίδεψε από το Γουέστ Εντ και το Μπρόντγουεϊ στη χώρα μας. Μετά την πρώτη παρουσίασή της στο Badminton, η «Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου» επιστρέφει από 26 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου για έξι παραστάσεις. Πρόκειται για τη διασκεδαστική και συγκινητική ιστορία περιπλάνησης τριών τραβεστί καλλιτεχνών, που «οργώνουν» την Αυστραλία, προκειμένου μία εξ αυτών να συναντήσει τον 8χρονο γιο της. Τις drag queens υποδύονται οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη και Τάνια Τρύπη, ενώ τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν οι τραγουδίστριες: Demy, Μελίνα των Vegas και Shaya. Στην παράσταση συμμετέχει πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ελληνική εκδοχή του πολυβραβευμένου βρετανικού μιούζικαλ, εργάστηκε σύσσωμος ο λονδρέζικος μηχανισμός του. Τα κοστούμια, οι περούκες, το μακιγιάζ, τα σκηνικά και το σύνολο της οργάνωσης της παραγωγής φέρουν την υπογραφή του.

Info: από 26 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου. Θέατρο Badminton – Κεντρική Σκηνή: Άλσος Στρατού, Γουδί.