Τη νέα της δουλειά παρουσιάζει την Τετάρτη 13 Απριλίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, σε μια ζωντανή εμφάνιση στη μουσική σκηνή του Gazarte, στο Γκάζι.

Η γνωστή τραγουδίστρια, στον καινούριο της δίσκο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τραγούδια πάνω σε δικές της μουσικές.

Πρόκειται για την πρώτη συνθετική απόπειρα της τραγουδίστριας, με τίτλο «Τα-ρι-ρα», ενώ τους στίχους υπογράφουν μερικοί από τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, όπως ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Παύλος Παυλίδης, ο Vassilikos. Μαζί τους και δύο από τους σημαντικότερους στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού, εκφραστές δύο διαφορετικών γενιών: o Θοδωρής Γκόνης και ο Νίκος Μωραίτης.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ορισμένους από τους συντελεστές και αγαπημένους τραγουδιστές όπως οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζούδιαρης, Φοίβος Δεληβοριάς, Παύλος Παυλίδης και Βασιλικός, οι οποίοι θα ανέβουν στην σκηνή μαζί με την τραγουδίστρια, χαρίζοντας μια μοναδική βραδιά με τα τραγούδια του “Τα-ρι-ρα» αλλά και αυτά που αγάπησε όλος ο κόσμος από τις φωνές τους.

TAGS