current views are: 2

25 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση10:35

Πρεμιέρα για την παράσταση «Ούτε γάτα… ούτε ζημιά» στο θερινό Λαμπέτη

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τετάρτη 25 Ιουνίου στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη η θρυλική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ούτε γάτα… ούτε ζημιά».

Δημοσίευση 10:35’
αρθρο-newpost

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τετάρτη 25 Ιουνίου στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη η θρυλική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ούτε γάτα… ούτε ζημιά».

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τετάρτη 25 Ιουνίου στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη η θρυλική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ούτε γάτα… ούτε ζημιά».

Τη διασκευή του έργου δια χειρός Θοδωρή Πετρόπουλου, σκηνοθετεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο ίδιος μαζί με την Άβα Γαλανοπούλου, τη Μαρία Κατσανδρή και τον Κώστα Ευρυπιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πέντε ακόμα ηθοποιούς ζωντανεύουν στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη τη μεγάλη θεατρική και κινηματογραφική επιτυχία. 

Ο παντρεμένος, μεγαλοαστός Λαλάκης Μακρυκώστας με την πρόφαση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, πηγαίνει εκδρομή μαζί με την ερωμένη του. Όταν εντελώς συμπτωματικά η σύζυγος του ανακαλύπτει τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού, αποφασίζει να ενδώσει στο επίμονο φλερτ ενός γοητευτικού άντρα και να ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα την απιστία του Λαλάκη. Μία σειρά συμπτώσεων θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο τα δύο παράνομα ζευγάρια κι εκεί η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ οι κωμικές σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη.

Συντελεστές:

Διασκευή: Θοδωρής Πετρόπουλος
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν:
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Κατσανδρή και ο Κώστας Ευρυπιώτης
Μαζί τους οι: Γιώργος Κοψιδάς, Γιάννα Ζιάννη, Μένη Κωνσταντινίδου, Μάρκος Μπούγιας, Δανάη Μπάρκα.